Mentorina laskiaispulla

Home  /  blog  /  Mentorina laskiaispulla

Mentorina laskiaispulla

by Iiris Nokka helmikuu 11, 2016
Mentorina laskiaispulla

Treenit 3.2.2016

CHECK IN

Viikon polttava puheenaihe: laskiaispulla vaiko runebergin torttu? Ja jos valinta on laskiaispulla, tuleeko siinä olla hilloa ja kermaa vai mantelimassaa? On kuitenkin selvää, että laskiaispulla vei voiton.

KEEP CALM ANDEAT

OPINTOJEN KIRJAUS

Ihana vtl (vuokratiimiliideri) Migi tuli kertomaan, miten opintojen kirjaus Tiimiakatemialla tulee hoitaa. Saimme käyttöömme hyväksi havaitun excel- taulukon tuohon puuhaan, sekä paljon kullanarvoisia vinkkejä!

ANTONIN SHOW

Eli luvassa oli talouspäälliköntervehdys, olemme saaneet iloksemme kätevämmän laskutusohjelman. Ei auta muuta kuin ruveta laskuttamaan!

MENTORIPARIT

Arvoimme tiimimme sisällä mentoriparit, joille varataan yhteistä aikaa aina joka toinen viikko treeneissä. Mentoreiden tarkoituksena on kannustaa toista eteenpäin haasteissa, nauttia yhdessä onnistumisista ja antaa yleensäkin vertiastukea. Loimme myös itsellemme tavotteita, joiden etenemistä seurataan pareittain.

mentoring power

http://www.proctorgallagherinstitute.com/3348/manifesting-miracles-through-mentoring

Siirryimme pareittain keskustelemaan seuraavista aihioista: Millaista sparrausta toivomme?  Miten kehitystä konkreettisesti seurataan? Millä aikataululla seurantaa tehdään? Mahdollinen palkinto kehittymisestä?

Oman mentoriparini kanssa päädyttiin yhteiseen tavoitteeseen: luetaan joka kuukausi yksi kirja, josta tehdään myös reflektio! Tämän avulla tarkoitus olisi tehdä lukemisesta tapa ja helpottaa tulevien vuosien urakkaa sillä. Palkinto tästä on rytmin löytäminne, valmiit reflektiot ja kaikki oppi mitä kirjoista liikenee. Yhteisen tavotteen lisäksi molemmilla oli muutamia henilökohtaisia tavotteita.

CHECK OUT

AIna niin ihana miettiä treeniaiheita, jotta seuraavan taakka olisi taas millin verran pienempi. MUtta mistä ne treeniaiheet sitten tulevat? En todella tiedä, mutta aina meillä on jotain painavaa asiaa, mistä puhua.

AUTHOR

COMMENTS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *