Globaattori -nevö hööd

Home  /  blog  /  Globaattori -nevö hööd

Globaattori -nevö hööd

by Iiris Nokka tammikuu 24, 2016
Globaattori -nevö hööd

Helou!

Me ollaan Globaattori, tuttavien kesken Globis. Me ajatellaan ennen kun tehdään, ja kun tehdään niin tehdään kunnolla. Tämän kevään aikana meidät löytää aamuisin Piippukadulta Innovalta ja päivän siirtyessä iltapäiväksi opiskellaan ahkerasti Rajakadulla, JAMKin pääkampuksella. Meistä tulee tradenomeja joulukuussa 2018 ja sen jälkeen keväällä me kierretään ympäri maailmaa.

12191396_994204843974641_5819244904340253604_n

Osuuskuntamme kokoaa yhteen tiimin, joka oppii yhdessä tekemällä, toinen toiseltaan. Tällä hetkellä tiimissä on 13 tekijää, ja kaikki arvatenkin erilaisia. Aloitimme taipaleemme syksyllä 2015, ja nyt ensimmäisen lukukauden opiskelemme perusopintoja JAMKin kampuksella Rajakadulla. Siinä ohessa aloitimme tiimiyrittäjinä toimimisen, jolla työllistämme itsemme osuuskunnan avulla. Osuuskunta on tiimi, joka kehittyy yhdessä eteenpäin. Kerran viikossa kokoonnumme nelituntisiin treeneihin, jossa keskitymme viemään tiimin toimintaa eteenpäin dialogin muodossa. Treeneihin osallistuu myös Tiimiakatemia valmentaja, eli meillä veikeä konkari Timo Lehtonen. Toinen yhteinen sessiomme on viikkopalaveri, joka järjestetään joka perjantaiaamu. Siellä keskitytään enemmänkin tiimin projekteihin ja käytännön juttuihin.

Tämä blogi on tiimimme arkisto, jonne kerätään kaikki treeneissä ja viikkopalavereissa käyty materiaali. Sen lisäksi tänne kootaan joitakin motoroloita sekä oppeja luetuista kirjoista. Arkiston lisäksi täältä voi jokainen lukea, mitä ihmettä se Globaattori oikein puuhaa!

Jos jokin termi jää suuren mustan varjon peittoon, kannattaa etsiä helpotusta tästä osoitteesta: http://www.tiimiakatemia.com/fi/materiaalit/sanakirja

Täällä näppäimistön äärellä häärää Globiksen oma juniori Iiris, ja nyt on aika kirjoittaa ylös Globaattorin kutkuttava tarina! Tervetuloa mukaan, pitäkää hatuistanne kiinni: tää ei oo mitään shittiä!

 

 

 

 

 

 

AUTHOR

COMMENTS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *