Visio, missio ja arvot

Home  /  blog  /  Visio, missio ja arvot

Visio, missio ja arvot

by Iiris Nokka helmikuu 2, 2016
Visio, missio ja arvot

 

Treenit 27.1.2016 

CHECK IN

Check in -aiheena oli lapsuuden haaveammatti, ja meistä on kyllä moneksi: yksi halusi olla joulupukki, toinen hävittäjälentäjä, kolmas arkeologi ja neljäs aikuinen. Kummallista porukkaa.

VISIO

Alkuun video siitä, minkälainen vision tulisi olla: How to Write a Vision Statement that Inspires. Tämän jälkeen jakaannuttiin neljän henkilön pienryhmiin, ja mietittiin mikä voisi olla Globaattorin visio. Miksi olisimme lehtiotsikoissa kolmen vuoden kuluttua?

rommiapahamalla

Visiomme kuulostaa pelkältä huumorilta (niinkuin ollaan mekin, heh), mutta se sisältää toisenkin viestin. Rommia Bahamalla kuvaa kolmen vuoden päässä olevaa maailmanympärysmatkaa, johon tiimin yhteinen taival päättyy. Siihen mennessä tiimimme on kehittynyt ja hioutunut yhteen, ja olemme kehittyneet myös yksilöinä sekä oppineet toinen toisiltamme. Ansaitusti tarkoittaa sitä, että olemme kaikkemme antaneet, eikä ole jäänyt mitään jossiteltavaa. On uskallettu yrittää ja opittu epäonnistumisista!

MISSIO

Tämä juttu oli harvinaisen selvä, keskityttiin olennaiseen!

noshit7

ARVOT

Tähän alkuun katsottiin video; How to Write a Values Statement. SItten kerättiin arvoja, jotka ovatmiestä tärkeitä, alotettiin niiden karsiminen ja lopussa viilattiin pilkkua! Globaattorimaisen rakkauteen ja kunnioitukseen kuuluvat avoimuus sekä toisten kunnioittaminen sekä tukeminen. Näihin viiteen me päädyimme:

itsensä&tiimin haastaminen1

INTELLIGENT LIFE MAGAZINE MAY / JUNE 2012 Intelligence Portrait of Expressive Baby rvw196741 ( # - ( 8 3 C > N I ^ Y k f u p

proudd

rohkeastiomanlainen

globaattorimainen rakkaus1

TALOUSCHECK

No, onko tilillä rahaa? -Joo, investoimaan vaan.

CHECK OUT

 

AUTHOR

COMMENTS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *